forum untuk berkongsi ilmu pengetahuan anda hehe
 
HomePortalGallerySearchRegisterLog inchatting2 jom
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» sherah nk bgtahu.. kalau danny bace ok..
bace dan tgglkan komen !!! I_icon_minitimeMon Apr 26, 2010 7:11 am by shaherah_ira

» kepade semua
bace dan tgglkan komen !!! I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 7:30 pm by dj_joe

» cibai da tua still mengatall kuang ajar hahaha jum merapu jum
bace dan tgglkan komen !!! I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 7:24 pm by dj_joe

» YUIKO(AIN)<<TOPIC KHAS UNTK BELIAU
bace dan tgglkan komen !!! I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 7:23 pm by dj_joe

» menghidupkan balik forum sembangdesa
bace dan tgglkan komen !!! I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 4:40 am by dj_joe

» AKU BENGANG NAN JOE JAMBUL
bace dan tgglkan komen !!! I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 4:38 am by dj_joe

» HAHAHA .. BELOT !!
bace dan tgglkan komen !!! I_icon_minitimeSat Mar 27, 2010 9:01 am by purple

» i don belive about chat box "love" again..
bace dan tgglkan komen !!! I_icon_minitimeSat Mar 20, 2010 2:30 pm by x_jahat

» saper rindu kat seseorang lepas kat sini
bace dan tgglkan komen !!! I_icon_minitimeSat Mar 20, 2010 2:22 pm by x_jahat

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum
Affiliates
free forum

December 2019
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
CalendarCalendar

Share
 

 bace dan tgglkan komen !!!

Go down 
AuthorMessage
x_jahat

x_jahat

Posts : 83
Join date : 30/10/2009
Age : 87
Location : broadway

bace dan tgglkan komen !!! Empty
PostSubject: bace dan tgglkan komen !!!   bace dan tgglkan komen !!! I_icon_minitimeFri Feb 12, 2010 7:54 am

aku saje je post topik ... aku ushar2 gak post dak lain ...
atokk aku bace post die .. sadis dol .. member aku pling market
tapi agak blue sket ar...
yg lain ... sume yg kenal aku , aku harap sd ni la tempat kite lepak time ade masa kosong ..
agak2 tersempak aku kat mane2 cb tgor2 ar ...
SD time cool joe ngan aku tadbir (peace2) mmg gempak ar ..
sekor2 kuar ..
cool joe pepel atokk kimi haney hana shaherah iko shey zx nayla mocha anis
ramai agi aku harap korg lawat2 gak sd ...
dan collect ar singgit sorg sume aku ketagih choki2 ni ..
lol! misi SD nak kalahkan KG masih ade harapan walaupun aku xde ..
aku sedar aku penting kat sini ...
aku perfect .. aku miliki segalanye ...
hahahaha propaganda parah ..
Back to top Go down
purple

purple

Posts : 184
Join date : 30/10/2009
Age : 25
Location : iN LosT~

bace dan tgglkan komen !!! Empty
PostSubject: Re: bace dan tgglkan komen !!!   bace dan tgglkan komen !!! I_icon_minitimeMon Feb 15, 2010 10:45 am

x_jahat wrote:
aku saje je post topik ... aku ushar2 gak post dak lain ...
atokk aku bace post die .. sadis dol .. member aku pling market
tapi agak blue sket ar...
yg lain ... sume yg kenal aku , aku harap sd ni la tempat kite lepak time ade masa kosong ..
agak2 tersempak aku kat mane2 cb tgor2 ar ...
SD time cool joe ngan aku tadbir (peace2) mmg gempak ar ..
sekor2 kuar ..
cool joe pepel atokk kimi haney hana shaherah iko shey zx nayla mocha anis
ramai agi aku harap korg lawat2 gak sd ...
dan collect ar singgit sorg sume aku ketagih choki2 ni ..
lol! misi SD nak kalahkan KG masih ade harapan walaupun aku xde ..
aku sedar aku penting kat sini ...
aku perfect .. aku miliki segalanye ...
hahahaha propaganda parah ..

wow ak ade gak ~_^

btw ayat ko memang gempak wakakakka
Back to top Go down
purple

purple

Posts : 184
Join date : 30/10/2009
Age : 25
Location : iN LosT~

bace dan tgglkan komen !!! Empty
PostSubject: Re: bace dan tgglkan komen !!!   bace dan tgglkan komen !!! I_icon_minitimeMon Feb 15, 2010 10:49 am

1 lagi..

kite sebenarnye boleh kalah kan kg..mende nie xmustahil la
ingat x dulu..cb kite slalu tmpat ke-2
sbab org2 lama kite kuat pomot, bersatu, xselalu ponteng keje hihi..

skang munkin ak payah na tgok yang cb kite tmpat ke-2..
skang tmpat ke-2 selalu cb MAMAK<<??

so kalau kite boley wujud kan lagi semangat dulu2..
munkin kite boley kalah kan cb MAMAK dulu..then baru cb KAMPUNG !

camne? ade bran?
Back to top Go down
x_jahat

x_jahat

Posts : 83
Join date : 30/10/2009
Age : 87
Location : broadway

bace dan tgglkan komen !!! Empty
PostSubject: Re: bace dan tgglkan komen !!!   bace dan tgglkan komen !!! I_icon_minitimeFri Feb 19, 2010 9:52 pm

huh mmg bole ..
tggu aku abes taun ni ..
mmg pecah sd aku wat ..
zaman joe dah xlame ..
aku je yg ade ciri2 untuk market .. Laughing

ape2 hal aku nak gath dak lame taun depan ..

MR.COOL JOE AKU KIMI PEPEL WANDER IKO SHAHERAH ATOKK HANA HANEY LOLA EWAN KEN KAKSHEYHA IEHA GOKU << RAMAI AGI AKU LUPE SORRY AR ..

name2 tuh budak2 zaman aku baru nak up dulu ..
misi aku gath balik name2 tuh dan sd bukak 2 page ..
Back to top Go down
dj_joe
Admin
dj_joe

Posts : 162
Join date : 30/10/2009
Age : 25
Location : kemaman,terengganu

bace dan tgglkan komen !!! Empty
PostSubject: siot nya tj   bace dan tgglkan komen !!! I_icon_minitimeWed Mar 03, 2010 5:05 am

siot nya tj hahaha
nama aq lak ko jatuhkn
hehehe pape pown sd tetap sd
sd not dead
Back to top Go down
http://sembangdesa.forumms.net
x_jahat

x_jahat

Posts : 83
Join date : 30/10/2009
Age : 87
Location : broadway

bace dan tgglkan komen !!! Empty
PostSubject: Re: bace dan tgglkan komen !!!   bace dan tgglkan komen !!! I_icon_minitimeMon Mar 15, 2010 1:02 pm

ala anjing2 jugak ..
cb aku jage baik punyaaaa...
aku rase aku nak wat gado2 blek ar ..
baru ade umphhh!!..

ala filem bollywood ..

aku tgh nak mintak idea cara nak gath dak lame ar ..
sape2 ade contact kasi tolong la ..
xkan nak tggu aku sepak baru jalan ..

tapi nak starting gado aku kene belot ke huh??
hahahaha
Back to top Go down
Sponsored content




bace dan tgglkan komen !!! Empty
PostSubject: Re: bace dan tgglkan komen !!!   bace dan tgglkan komen !!! I_icon_minitime

Back to top Go down
 
bace dan tgglkan komen !!!
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
sembang_desa forum :: Your first category :: my forum-
Jump to: