forum untuk berkongsi ilmu pengetahuan anda hehe
 
HomePortalGallerySearchRegisterLog inchatting2 jom
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» sherah nk bgtahu.. kalau danny bace ok..
HYE korang ;) :P I_icon_minitimeMon Apr 26, 2010 7:11 am by shaherah_ira

» kepade semua
HYE korang ;) :P I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 7:30 pm by dj_joe

» cibai da tua still mengatall kuang ajar hahaha jum merapu jum
HYE korang ;) :P I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 7:24 pm by dj_joe

» YUIKO(AIN)<<TOPIC KHAS UNTK BELIAU
HYE korang ;) :P I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 7:23 pm by dj_joe

» menghidupkan balik forum sembangdesa
HYE korang ;) :P I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 4:40 am by dj_joe

» AKU BENGANG NAN JOE JAMBUL
HYE korang ;) :P I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 4:38 am by dj_joe

» HAHAHA .. BELOT !!
HYE korang ;) :P I_icon_minitimeSat Mar 27, 2010 9:01 am by purple

» i don belive about chat box "love" again..
HYE korang ;) :P I_icon_minitimeSat Mar 20, 2010 2:30 pm by x_jahat

» saper rindu kat seseorang lepas kat sini
HYE korang ;) :P I_icon_minitimeSat Mar 20, 2010 2:22 pm by x_jahat

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum
Affiliates
free forum

December 2019
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
CalendarCalendar

Share
 

 HYE korang ;) :P

Go down 
AuthorMessage
hackimi

hackimi

Posts : 28
Join date : 01/11/2009

HYE korang ;) :P Empty
PostSubject: HYE korang ;) :P   HYE korang ;) :P I_icon_minitimeSat Mar 13, 2010 3:40 pm

hye koranggg
so0o0 ak dgr rmai da busy skang haha
tak macam dulu dah kita ek?
semua wat hal masing2 haha
hmm... skang pukul 6 pagi camtu
aku still tak tido haha maklum lah wat assignment
hurmm so kalau korang free read r topic aku k? Razz


p/s: ta salah aku korang cuti 2 minggu kan? jum r ak nak spend masa ngan korang
Back to top Go down
purple

purple

Posts : 184
Join date : 30/10/2009
Age : 25
Location : iN LosT~

HYE korang ;) :P Empty
PostSubject: Re: HYE korang ;) :P   HYE korang ;) :P I_icon_minitimeSun Mar 14, 2010 5:34 am

hackimi wrote:
hye koranggg
so0o0 ak dgr rmai da busy skang haha
tak macam dulu dah kita ek?
semua wat hal masing2 haha
hmm... skang pukul 6 pagi camtu
aku still tak tido haha maklum lah wat assignment
hurmm so kalau korang free read r topic aku k? Razz


p/s: ta salah aku korang cuti 2 minggu kan? jum r ak nak spend masa ngan korang

KIMI ! long time no see !
haha

izz cari la~
hah !
kalau ye pun mai la SD.. jmpe yg len k
Back to top Go down
izz

izz

Posts : 5
Join date : 27/11/2009

HYE korang ;) :P Empty
PostSubject: Re: HYE korang ;) :P   HYE korang ;) :P I_icon_minitimeMon Mar 15, 2010 4:23 am

Crying or Very sad speechless~
Back to top Go down
x_jahat

x_jahat

Posts : 83
Join date : 30/10/2009
Age : 87
Location : broadway

HYE korang ;) :P Empty
PostSubject: Re: HYE korang ;) :P   HYE korang ;) :P I_icon_minitimeMon Mar 15, 2010 12:55 pm

hotak ko ..
cuti aku lpak cb ..
ko mane??
aku sorg dol ..
harap , joe pepel iko haney izz je yg aku rase aku kenal ..
ni pojek ape citer??
Back to top Go down
Sponsored content




HYE korang ;) :P Empty
PostSubject: Re: HYE korang ;) :P   HYE korang ;) :P I_icon_minitime

Back to top Go down
 
HYE korang ;) :P
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
sembang_desa forum :: Your first category :: my forum-
Jump to: