forum untuk berkongsi ilmu pengetahuan anda hehe
 
HomePortalGallerySearchRegisterLog inchatting2 jom
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» sherah nk bgtahu.. kalau danny bace ok..
aku nak sume support idea aku ni(ciplak dr mespes) I_icon_minitimeMon Apr 26, 2010 7:11 am by shaherah_ira

» kepade semua
aku nak sume support idea aku ni(ciplak dr mespes) I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 7:30 pm by dj_joe

» cibai da tua still mengatall kuang ajar hahaha jum merapu jum
aku nak sume support idea aku ni(ciplak dr mespes) I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 7:24 pm by dj_joe

» YUIKO(AIN)<<TOPIC KHAS UNTK BELIAU
aku nak sume support idea aku ni(ciplak dr mespes) I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 7:23 pm by dj_joe

» menghidupkan balik forum sembangdesa
aku nak sume support idea aku ni(ciplak dr mespes) I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 4:40 am by dj_joe

» AKU BENGANG NAN JOE JAMBUL
aku nak sume support idea aku ni(ciplak dr mespes) I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 4:38 am by dj_joe

» HAHAHA .. BELOT !!
aku nak sume support idea aku ni(ciplak dr mespes) I_icon_minitimeSat Mar 27, 2010 9:01 am by purple

» i don belive about chat box "love" again..
aku nak sume support idea aku ni(ciplak dr mespes) I_icon_minitimeSat Mar 20, 2010 2:30 pm by x_jahat

» saper rindu kat seseorang lepas kat sini
aku nak sume support idea aku ni(ciplak dr mespes) I_icon_minitimeSat Mar 20, 2010 2:22 pm by x_jahat

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum
Affiliates
free forum

December 2019
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
CalendarCalendar

Share
 

 aku nak sume support idea aku ni(ciplak dr mespes)

Go down 
AuthorMessage
x_jahat

x_jahat

Posts : 83
Join date : 30/10/2009
Age : 87
Location : broadway

aku nak sume support idea aku ni(ciplak dr mespes) Empty
PostSubject: aku nak sume support idea aku ni(ciplak dr mespes)   aku nak sume support idea aku ni(ciplak dr mespes) I_icon_minitimeSat Oct 31, 2009 1:05 am

aku nak wat cite 3 perkataan sorg bole bg 3 je dan kene bersmbong dan berkenaan dgn ayat terakhir .. SUPPORT la WEI ..

ade sorg minah
name die tujah
tijah org gile
die lari rumah
secare tibe tibe....(sambong ye)
Back to top Go down
farra ain

farra ain

Posts : 147
Join date : 30/10/2009
Age : 30
Location : shah alam,selangor

aku nak sume support idea aku ni(ciplak dr mespes) Empty
PostSubject: Re: aku nak sume support idea aku ni(ciplak dr mespes)   aku nak sume support idea aku ni(ciplak dr mespes) I_icon_minitimeSat Oct 31, 2009 1:24 am

aku pn pengsan
gelap n gelita
sedar sedar je
aku kat utan
depan ak tijah
tijah yg gila
pas tu pun
aku pengsan blik


hahaaaa..
Back to top Go down
x_jahat

x_jahat

Posts : 83
Join date : 30/10/2009
Age : 87
Location : broadway

aku nak sume support idea aku ni(ciplak dr mespes) Empty
PostSubject: Re: aku nak sume support idea aku ni(ciplak dr mespes)   aku nak sume support idea aku ni(ciplak dr mespes) I_icon_minitimeSat Oct 31, 2009 1:29 am

pas sedar pengsan
tijah dah xde
tijah tak gerak
die cam mati
aku wat slumber
g dekat die
die gigit pale
aku pening tetibe2
Back to top Go down
dj_joe
Admin
dj_joe

Posts : 162
Join date : 30/10/2009
Age : 25
Location : kemaman,terengganu

aku nak sume support idea aku ni(ciplak dr mespes) Empty
PostSubject: so   aku nak sume support idea aku ni(ciplak dr mespes) I_icon_minitimeSat Oct 31, 2009 1:31 am

haha aq xfham la bro haha Twisted Evil
Back to top Go down
http://sembangdesa.forumms.net
shaherah_ira

shaherah_ira

Posts : 43
Join date : 31/10/2009
Age : 28
Location : Wilayah Persekutuan Iskandar

aku nak sume support idea aku ni(ciplak dr mespes) Empty
PostSubject: Re: aku nak sume support idea aku ni(ciplak dr mespes)   aku nak sume support idea aku ni(ciplak dr mespes) I_icon_minitimeSat Oct 31, 2009 4:09 am

dj_joe wrote:
haha aq xfham la bro haha Twisted Evil

ni mcm ayt sambung2.. ayt yg terakhir kte sambung.. kte wat cter tpu.. phm x joe?
Back to top Go down
dr.Ken



Posts : 4
Join date : 31/10/2009
Age : 34
Location : Sarawak..

aku nak sume support idea aku ni(ciplak dr mespes) Empty
PostSubject: Re: aku nak sume support idea aku ni(ciplak dr mespes)   aku nak sume support idea aku ni(ciplak dr mespes) I_icon_minitimeSat Oct 31, 2009 5:47 am

X_jahat skapunk addict wrote:
aku nak wat cite 3 perkataan sorg bole bg 3 je dan kene bersmbong dan berkenaan dgn ayat terakhir .. SUPPORT la WEI ..

ade sorg minah
name die tujah
tijah org gile
die lari rumah
secare tibe tibe....(sambong ye)

dia menjerit kuat!!!
Back to top Go down
shaherah_ira

shaherah_ira

Posts : 43
Join date : 31/10/2009
Age : 28
Location : Wilayah Persekutuan Iskandar

aku nak sume support idea aku ni(ciplak dr mespes) Empty
PostSubject: Re: aku nak sume support idea aku ni(ciplak dr mespes)   aku nak sume support idea aku ni(ciplak dr mespes) I_icon_minitimeSat Oct 31, 2009 6:02 am

X_jahat skapunk addict wrote:
pas sedar pengsan
tijah dah xde
tijah tak gerak
die cam mati
aku wat slumber
g dekat die
die gigit pale
aku pening tetibe2

bangun dari pening
tak ada arah
tijah masuk longkang
orang wat bodoh
buat tak nampak
tijah rasa hampa
dia nyanyi lagu
lagu akim bengang
baru orang perasan
dia gembira sangat
tapi hampa gila

sambung2
Back to top Go down
x_jahat

x_jahat

Posts : 83
Join date : 30/10/2009
Age : 87
Location : broadway

aku nak sume support idea aku ni(ciplak dr mespes) Empty
PostSubject: Re: aku nak sume support idea aku ni(ciplak dr mespes)   aku nak sume support idea aku ni(ciplak dr mespes) I_icon_minitimeSat Oct 31, 2009 8:00 pm

shaherah_ira wrote:
X_jahat skapunk addict wrote:
pas sedar pengsan
tijah dah xde
tijah tak gerak
die cam mati
aku wat slumber
g dekat die
die gigit pale
aku pening tetibe2

bangun dari pening
tak ada arah
tijah masuk longkang
orang wat bodoh
buat tak nampak
tijah rasa hampa
dia nyanyi lagu
lagu akim bengang
baru orang perasan
dia gembira sangat
tapi hampa gila

sambung2

gila aku pikir
kire abes la
mende pening nih
dah2 ni last ..
wat pening pale je huh
Back to top Go down
Sponsored content




aku nak sume support idea aku ni(ciplak dr mespes) Empty
PostSubject: Re: aku nak sume support idea aku ni(ciplak dr mespes)   aku nak sume support idea aku ni(ciplak dr mespes) I_icon_minitime

Back to top Go down
 
aku nak sume support idea aku ni(ciplak dr mespes)
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
sembang_desa forum :: Your first category :: my forum-
Jump to: