forum untuk berkongsi ilmu pengetahuan anda hehe
 
HomePortalGallerySearchRegisterLog inchatting2 jom
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» sherah nk bgtahu.. kalau danny bace ok..
saper rindu kat seseorang lepas kat sini I_icon_minitimeMon Apr 26, 2010 7:11 am by shaherah_ira

» kepade semua
saper rindu kat seseorang lepas kat sini I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 7:30 pm by dj_joe

» cibai da tua still mengatall kuang ajar hahaha jum merapu jum
saper rindu kat seseorang lepas kat sini I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 7:24 pm by dj_joe

» YUIKO(AIN)<<TOPIC KHAS UNTK BELIAU
saper rindu kat seseorang lepas kat sini I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 7:23 pm by dj_joe

» menghidupkan balik forum sembangdesa
saper rindu kat seseorang lepas kat sini I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 4:40 am by dj_joe

» AKU BENGANG NAN JOE JAMBUL
saper rindu kat seseorang lepas kat sini I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 4:38 am by dj_joe

» HAHAHA .. BELOT !!
saper rindu kat seseorang lepas kat sini I_icon_minitimeSat Mar 27, 2010 9:01 am by purple

» i don belive about chat box "love" again..
saper rindu kat seseorang lepas kat sini I_icon_minitimeSat Mar 20, 2010 2:30 pm by x_jahat

» saper rindu kat seseorang lepas kat sini
saper rindu kat seseorang lepas kat sini I_icon_minitimeSat Mar 20, 2010 2:22 pm by x_jahat

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum
Affiliates
free forum

December 2019
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
CalendarCalendar

Share
 

 saper rindu kat seseorang lepas kat sini

Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
sayang yuna



Posts : 9
Join date : 05/11/2009

saper rindu kat seseorang lepas kat sini Empty
PostSubject: saper rindu kat seseorang lepas kat sini   saper rindu kat seseorang lepas kat sini I_icon_minitimeThu Nov 05, 2009 8:10 am

Laughing Razz Cool Smile Very Happy Surprised
Back to top Go down
purple

purple

Posts : 184
Join date : 30/10/2009
Age : 25
Location : iN LosT~

saper rindu kat seseorang lepas kat sini Empty
PostSubject: huhuhuhuxx   saper rindu kat seseorang lepas kat sini I_icon_minitimeThu Nov 05, 2009 7:38 pm

sayang yuna wrote:
Laughing Razz Cool Smile Very Happy Surprised

<<slalu menanti mcg or miscoll dri nye

sob..sob...sob...sob
Back to top Go down
sayang yuna



Posts : 9
Join date : 05/11/2009

saper rindu kat seseorang lepas kat sini Empty
PostSubject: Re: saper rindu kat seseorang lepas kat sini   saper rindu kat seseorang lepas kat sini I_icon_minitimeThu Nov 05, 2009 8:34 pm

nper tak call sendiri ker msg sendiri ker
Back to top Go down
sayang yuna



Posts : 9
Join date : 05/11/2009

saper rindu kat seseorang lepas kat sini Empty
PostSubject: Re: saper rindu kat seseorang lepas kat sini   saper rindu kat seseorang lepas kat sini I_icon_minitimeThu Nov 05, 2009 8:51 pm

call la org sendiri ker msj orang sendiri ker
Back to top Go down
purple

purple

Posts : 184
Join date : 30/10/2009
Age : 25
Location : iN LosT~

saper rindu kat seseorang lepas kat sini Empty
PostSubject: Re: saper rindu kat seseorang lepas kat sini   saper rindu kat seseorang lepas kat sini I_icon_minitimeThu Nov 05, 2009 11:57 pm

sayang yuna wrote:
nper tak call sendiri ker msg sendiri ker


erkkk...dh wat la..

dye cm xnk ckp jerkk..

ble anta mcg sebulan xreplay
Back to top Go down
hackimi

hackimi

Posts : 28
Join date : 01/11/2009

saper rindu kat seseorang lepas kat sini Empty
PostSubject: Re: saper rindu kat seseorang lepas kat sini   saper rindu kat seseorang lepas kat sini I_icon_minitimeFri Nov 06, 2009 2:50 am

aku WINDDUU sangat kat die nie but ape la bole
wat die tinggal kat luar negara name die sofya aziz
But aku akan balik perth trust me my friend AJ,Sophie,
lala,mike,n semua kenkawan tunggu je !
saper rindu kat seseorang lepas kat sini Australia-perth-1
Back to top Go down
ujang124



Posts : 6
Join date : 04/11/2009

saper rindu kat seseorang lepas kat sini Empty
PostSubject: Re: saper rindu kat seseorang lepas kat sini   saper rindu kat seseorang lepas kat sini I_icon_minitimeFri Nov 06, 2009 10:21 pm

rndu kat mkcik yuiko arr....
mkcik jgn tinggalkn ujang ok.... What a Face
Back to top Go down
Sheyha

Sheyha

Posts : 25
Join date : 30/10/2009
Location : Singapore

saper rindu kat seseorang lepas kat sini Empty
PostSubject: Re: saper rindu kat seseorang lepas kat sini   saper rindu kat seseorang lepas kat sini I_icon_minitimeSat Nov 07, 2009 12:32 am

takde kot..org yang dirindu ada di samping shey selalu Very Happy
Back to top Go down
piratecia



Posts : 23
Join date : 31/10/2009

saper rindu kat seseorang lepas kat sini Empty
PostSubject: Re: saper rindu kat seseorang lepas kat sini   saper rindu kat seseorang lepas kat sini I_icon_minitimeSat Nov 07, 2009 8:42 am

yuikooooooo!!!!! saya rindu awak , awak tahu x?
hoh, x pe, kalo awak x rindu saya,
x pe, tp jgn menyesal kalo suatu hari sy rindu org lain lak..huh..
:9:(SadSadSadSadSad:
Back to top Go down
http://piratecia.blogspot.com
sayang yuna



Posts : 9
Join date : 05/11/2009

saper rindu kat seseorang lepas kat sini Empty
PostSubject: Re: saper rindu kat seseorang lepas kat sini   saper rindu kat seseorang lepas kat sini I_icon_minitimeTue Nov 10, 2009 10:42 pm

<<<rindu kat semua org Sad Sad semua org dah tak macam dulu Sad Sad Sad
Back to top Go down
shaherah_ira

shaherah_ira

Posts : 43
Join date : 31/10/2009
Age : 28
Location : Wilayah Persekutuan Iskandar

saper rindu kat seseorang lepas kat sini Empty
PostSubject: Re: saper rindu kat seseorang lepas kat sini   saper rindu kat seseorang lepas kat sini I_icon_minitimeMon Nov 30, 2009 9:57 am

sherah rindu die sgt2..
sherah baru kenal rapat ngan die baru 2 minggu..
tanpa mesej dri die.. idup ini kosong.. sepi.. die slalu wat ira ktawe..
tp nk wat mcm mne.. ira kne tahan prasaan rindu ni kat die..
ira akan sentiase tunggu die.. ira x nk kehilangan die.. tanpa die idup ni dh x akan bermkne lg..

-koala-
Back to top Go down
purple

purple

Posts : 184
Join date : 30/10/2009
Age : 25
Location : iN LosT~

saper rindu kat seseorang lepas kat sini Empty
PostSubject: pElik   saper rindu kat seseorang lepas kat sini I_icon_minitimeMon Nov 30, 2009 10:40 am

piratecia wrote:
yuikooooooo!!!!! saya rindu awak , awak tahu x?
hoh, x pe, kalo awak x rindu saya,
x pe, tp jgn menyesal kalo suatu hari sy rindu org lain lak..huh..
:9:(SadSadSadSadSad:


wait2 piratecia nie laki ke??

==================

O.O'
Back to top Go down
purple

purple

Posts : 184
Join date : 30/10/2009
Age : 25
Location : iN LosT~

saper rindu kat seseorang lepas kat sini Empty
PostSubject: Re: saper rindu kat seseorang lepas kat sini   saper rindu kat seseorang lepas kat sini I_icon_minitimeMon Nov 30, 2009 10:42 am

shaherah_ira wrote:
sherah rindu die sgt2..
sherah baru kenal rapat ngan die baru 2 minggu..
tanpa mesej dri die.. idup ini kosong.. sepi.. die slalu wat ira ktawe..
tp nk wat mcm mne.. ira kne tahan prasaan rindu ni kat die..
ira akan sentiase tunggu die.. ira x nk kehilangan die.. tanpa die idup ni dh x akan bermkne lg..

-koala-

waahhhh~

betuah org tu an an? Laughing Laughing
Back to top Go down
purple

purple

Posts : 184
Join date : 30/10/2009
Age : 25
Location : iN LosT~

saper rindu kat seseorang lepas kat sini Empty
PostSubject: Re: saper rindu kat seseorang lepas kat sini   saper rindu kat seseorang lepas kat sini I_icon_minitimeMon Nov 30, 2009 10:43 am

sayang yuna wrote:
<<<rindu kat semua org Sad Sad semua org dah tak macam dulu Sad Sad Sad


sume org??

biasa la yuna. . .

mnusia cpt brubah btul x??
Back to top Go down
shaherah_ira

shaherah_ira

Posts : 43
Join date : 31/10/2009
Age : 28
Location : Wilayah Persekutuan Iskandar

saper rindu kat seseorang lepas kat sini Empty
PostSubject: Re: saper rindu kat seseorang lepas kat sini   saper rindu kat seseorang lepas kat sini I_icon_minitimeMon Nov 30, 2009 10:48 am

purple wrote:
shaherah_ira wrote:
sherah rindu die sgt2..
sherah baru kenal rapat ngan die baru 2 minggu..
tanpa mesej dri die.. idup ini kosong.. sepi.. die slalu wat ira ktawe..
tp nk wat mcm mne.. ira kne tahan prasaan rindu ni kat die..
ira akan sentiase tunggu die.. ira x nk kehilangan die.. tanpa die idup ni dh x akan bermkne lg..

-koala-

waahhhh~

betuah org tu an an? Laughing Laughing

ye.. tp kami x kapel.. hanye berkwn..
Back to top Go down
purple

purple

Posts : 184
Join date : 30/10/2009
Age : 25
Location : iN LosT~

saper rindu kat seseorang lepas kat sini Empty
PostSubject: Re: saper rindu kat seseorang lepas kat sini   saper rindu kat seseorang lepas kat sini I_icon_minitimeMon Nov 30, 2009 10:51 am

shaherah_ira wrote:
purple wrote:
shaherah_ira wrote:
sherah rindu die sgt2..
sherah baru kenal rapat ngan die baru 2 minggu..
tanpa mesej dri die.. idup ini kosong.. sepi.. die slalu wat ira ktawe..
tp nk wat mcm mne.. ira kne tahan prasaan rindu ni kat die..
ira akan sentiase tunggu die.. ira x nk kehilangan die.. tanpa die idup ni dh x akan bermkne lg..

-koala-

waahhhh~

betuah org tu an an? Laughing Laughing

ye.. tp kami x kapel.. hanye berkwn..


oooooo...bgus la fren is better

walalalalaa~
Back to top Go down
farra ain

farra ain

Posts : 147
Join date : 30/10/2009
Age : 30
Location : shah alam,selangor

saper rindu kat seseorang lepas kat sini Empty
PostSubject: Re: saper rindu kat seseorang lepas kat sini   saper rindu kat seseorang lepas kat sini I_icon_minitimeFri Dec 04, 2009 9:45 pm

wa rindu sama wa punya danny ooo... spe leh tolong wa erk... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Back to top Go down
hAnEy_hAnEz

hAnEy_hAnEz

Posts : 18
Join date : 30/10/2009
Age : 25
Location : CooLEm KedaH

saper rindu kat seseorang lepas kat sini Empty
PostSubject: Re: saper rindu kat seseorang lepas kat sini   saper rindu kat seseorang lepas kat sini I_icon_minitimeFri Jan 15, 2010 10:26 pm

Sad jgn tgglkn ssorg yg syg kta demi org yg kte syg..coz x mustahil org yg kte syg akn tgglkn kte demi org yg dye syg.. Razz Razz


phm ker nieyh..? lol!
Back to top Go down
dj_joe
Admin
dj_joe

Posts : 162
Join date : 30/10/2009
Age : 25
Location : kemaman,terengganu

saper rindu kat seseorang lepas kat sini Empty
PostSubject: wow psal cinta ke   saper rindu kat seseorang lepas kat sini I_icon_minitimeMon Jan 18, 2010 4:38 am

haha
aq nk buat gk r lisan skit

tapi org yg aq anggap kwan kt xat yg aq syg tinggal kn sd
hahaha bile r leh kumpul cam dlu balik bdk2 skrang mode kurang pengalamaan
aq hope sbelom aq tutp mata semua ahli2 lama dpat kumpul
cam dlu Razz sampai aq menutup mata Basketball
Back to top Go down
http://sembangdesa.forumms.net
purple

purple

Posts : 184
Join date : 30/10/2009
Age : 25
Location : iN LosT~

saper rindu kat seseorang lepas kat sini Empty
PostSubject: Re: saper rindu kat seseorang lepas kat sini   saper rindu kat seseorang lepas kat sini I_icon_minitimeMon Jan 18, 2010 9:06 am

dj_joe wrote:
haha
aq nk buat gk r lisan skit

tapi org yg aq anggap kwan kt xat yg aq syg tinggal kn sd
hahaha bile r leh kumpul cam dlu balik bdk2 skrang mode kurang pengalamaan
aq hope sbelom aq tutp mata semua ahli2 lama dpat kumpul
cam dlu Razz sampai aq menutup mata Basketball

lerr joe jgn ckp camtu...sedey sy bace =,='

sabar joe..1 day kite akan berkumpul balek..trust me Very Happy
Back to top Go down
dj_joe
Admin
dj_joe

Posts : 162
Join date : 30/10/2009
Age : 25
Location : kemaman,terengganu

saper rindu kat seseorang lepas kat sini Empty
PostSubject: haha   saper rindu kat seseorang lepas kat sini I_icon_minitimeTue Jan 19, 2010 3:17 am

yeke?
bile agak2 Razz Razz
aq dh xsabar ni hahah
Back to top Go down
http://sembangdesa.forumms.net
purple

purple

Posts : 184
Join date : 30/10/2009
Age : 25
Location : iN LosT~

saper rindu kat seseorang lepas kat sini Empty
PostSubject: Re: saper rindu kat seseorang lepas kat sini   saper rindu kat seseorang lepas kat sini I_icon_minitimeTue Jan 19, 2010 4:54 am

dj_joe wrote:
yeke?
bile agak2 Razz Razz
aq dh xsabar ni hahah

haha kena sabar skit ya

payah la nak 1 kan..same nan sy tongue

don worry 1day we ll be like before Very Happy
Back to top Go down
dj_joe
Admin
dj_joe

Posts : 162
Join date : 30/10/2009
Age : 25
Location : kemaman,terengganu

saper rindu kat seseorang lepas kat sini Empty
PostSubject: wakakka   saper rindu kat seseorang lepas kat sini I_icon_minitimeWed Jan 20, 2010 9:13 pm

ha?wawasan 2020 ke ni
ahaha ok2 setia menanti
Back to top Go down
http://sembangdesa.forumms.net
purple

purple

Posts : 184
Join date : 30/10/2009
Age : 25
Location : iN LosT~

saper rindu kat seseorang lepas kat sini Empty
PostSubject: Re: saper rindu kat seseorang lepas kat sini   saper rindu kat seseorang lepas kat sini I_icon_minitimeThu Jan 21, 2010 1:48 am

dj_joe wrote:
ha?wawasan 2020 ke ni
ahaha ok2 setia menanti


baguih2
sabar jer~
nanti ok la sumee


p/s :joe..kite kena cari org lama..tapi kat mane ek?
kalau cari kat cb laen munkin sy boley tulun tongue
Back to top Go down
dj_joe
Admin
dj_joe

Posts : 162
Join date : 30/10/2009
Age : 25
Location : kemaman,terengganu

saper rindu kat seseorang lepas kat sini Empty
PostSubject: xpasti r   saper rindu kat seseorang lepas kat sini I_icon_minitimeThu Jan 21, 2010 3:39 am

kt cb laen?
spe ek
rse nya semua dh xon kot
zx je la kot ade kt myfm
Back to top Go down
http://sembangdesa.forumms.net
Sponsored content




saper rindu kat seseorang lepas kat sini Empty
PostSubject: Re: saper rindu kat seseorang lepas kat sini   saper rindu kat seseorang lepas kat sini I_icon_minitime

Back to top Go down
 
saper rindu kat seseorang lepas kat sini
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
sembang_desa forum :: Your first category :: my forum-
Jump to: