forum untuk berkongsi ilmu pengetahuan anda hehe
 
HomePortalGallerySearchRegisterLog inchatting2 jom
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» sherah nk bgtahu.. kalau danny bace ok..
Umur berapa yang sesuai utk Nikah utk pempuan dan lelaki I_icon_minitimeMon Apr 26, 2010 7:11 am by shaherah_ira

» kepade semua
Umur berapa yang sesuai utk Nikah utk pempuan dan lelaki I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 7:30 pm by dj_joe

» cibai da tua still mengatall kuang ajar hahaha jum merapu jum
Umur berapa yang sesuai utk Nikah utk pempuan dan lelaki I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 7:24 pm by dj_joe

» YUIKO(AIN)<<TOPIC KHAS UNTK BELIAU
Umur berapa yang sesuai utk Nikah utk pempuan dan lelaki I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 7:23 pm by dj_joe

» menghidupkan balik forum sembangdesa
Umur berapa yang sesuai utk Nikah utk pempuan dan lelaki I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 4:40 am by dj_joe

» AKU BENGANG NAN JOE JAMBUL
Umur berapa yang sesuai utk Nikah utk pempuan dan lelaki I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 4:38 am by dj_joe

» HAHAHA .. BELOT !!
Umur berapa yang sesuai utk Nikah utk pempuan dan lelaki I_icon_minitimeSat Mar 27, 2010 9:01 am by purple

» i don belive about chat box "love" again..
Umur berapa yang sesuai utk Nikah utk pempuan dan lelaki I_icon_minitimeSat Mar 20, 2010 2:30 pm by x_jahat

» saper rindu kat seseorang lepas kat sini
Umur berapa yang sesuai utk Nikah utk pempuan dan lelaki I_icon_minitimeSat Mar 20, 2010 2:22 pm by x_jahat

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum
Affiliates
free forum

December 2019
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
CalendarCalendar

Share
 

 Umur berapa yang sesuai utk Nikah utk pempuan dan lelaki

Go down 
AuthorMessage
Sheyha

Sheyha

Posts : 25
Join date : 30/10/2009
Location : Singapore

Umur berapa yang sesuai utk Nikah utk pempuan dan lelaki Empty
PostSubject: Umur berapa yang sesuai utk Nikah utk pempuan dan lelaki   Umur berapa yang sesuai utk Nikah utk pempuan dan lelaki I_icon_minitimeFri Nov 06, 2009 10:17 pm

Umur berapakah yang paling sesuai untuk mendirikan rumah tangga...duit tu semua tolak tepi dulu...kalau mampu pon umur berapa baru kawin?
Back to top Go down
x_jahat

x_jahat

Posts : 83
Join date : 30/10/2009
Age : 87
Location : broadway

Umur berapa yang sesuai utk Nikah utk pempuan dan lelaki Empty
PostSubject: Re: Umur berapa yang sesuai utk Nikah utk pempuan dan lelaki   Umur berapa yang sesuai utk Nikah utk pempuan dan lelaki I_icon_minitimeTue Nov 10, 2009 8:02 pm

shey pompuan 16 dah bole dah bole pikir laki 18 kot
Back to top Go down
farra ain

farra ain

Posts : 147
Join date : 30/10/2009
Age : 30
Location : shah alam,selangor

Umur berapa yang sesuai utk Nikah utk pempuan dan lelaki Empty
PostSubject: Re: Umur berapa yang sesuai utk Nikah utk pempuan dan lelaki   Umur berapa yang sesuai utk Nikah utk pempuan dan lelaki I_icon_minitimeSat Nov 14, 2009 5:28 am

Twisted Evil umoq xjahat bpe??
16? 17?
ha..x ckup umo lg tu..

sabo2 erk.. gatal la dia ni..
shey nk thu? xjahat minta iko pinang kan si ieha tok dia..hahahaaaa....

1 kali hua.. 2 kali hua.. 3 kali hua... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
x_jahat

x_jahat

Posts : 83
Join date : 30/10/2009
Age : 87
Location : broadway

Umur berapa yang sesuai utk Nikah utk pempuan dan lelaki Empty
PostSubject: Re: Umur berapa yang sesuai utk Nikah utk pempuan dan lelaki   Umur berapa yang sesuai utk Nikah utk pempuan dan lelaki I_icon_minitimeSun Nov 15, 2009 6:31 am

huh yuiko salah ..
aku tgah bertunang ngan miss J hot taw..
nora danish ..
sian noh hujan kene pijak arituh ..hahaha

peace no war
Back to top Go down
farra ain

farra ain

Posts : 147
Join date : 30/10/2009
Age : 30
Location : shah alam,selangor

Umur berapa yang sesuai utk Nikah utk pempuan dan lelaki Empty
PostSubject: Re: Umur berapa yang sesuai utk Nikah utk pempuan dan lelaki   Umur berapa yang sesuai utk Nikah utk pempuan dan lelaki I_icon_minitimeSun Nov 15, 2009 10:24 pm

Embarassed salah ke?? abis spe yg soh ak pinang kn budak ieha tu??
Back to top Go down
dj_joe
Admin
dj_joe

Posts : 162
Join date : 30/10/2009
Age : 25
Location : kemaman,terengganu

Umur berapa yang sesuai utk Nikah utk pempuan dan lelaki Empty
PostSubject: ala apa susah ada jodoh insyallah 12tahun   Umur berapa yang sesuai utk Nikah utk pempuan dan lelaki I_icon_minitimeFri Nov 27, 2009 9:56 pm

umur layak kawin?

hmm xde sebenar nya kalau jodoh nya telah ditetapkn 12tahun spe bleh lawan kn
tpi law nk ikut sesuai biar la 20 ke maybe msa tu dh keje dh bleh berdikari bru bleh tanggung anak2 org hehe don noty2 nk kawin awal nanti nk kasi bini korang makan pe ha xkn nk g umah dr joe kamsah mintak nasi kot malu r beb kte laki haha

renung2kn slamat beramal Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
http://sembangdesa.forumms.net
Sponsored content




Umur berapa yang sesuai utk Nikah utk pempuan dan lelaki Empty
PostSubject: Re: Umur berapa yang sesuai utk Nikah utk pempuan dan lelaki   Umur berapa yang sesuai utk Nikah utk pempuan dan lelaki I_icon_minitime

Back to top Go down
 
Umur berapa yang sesuai utk Nikah utk pempuan dan lelaki
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
sembang_desa forum :: Your first category :: my forum-
Jump to: