forum untuk berkongsi ilmu pengetahuan anda hehe
 
HomePortalGallerySearchRegisterLog inchatting2 jom
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» sherah nk bgtahu.. kalau danny bace ok..
bila kita hayatii nya I_icon_minitimeMon Apr 26, 2010 7:11 am by shaherah_ira

» kepade semua
bila kita hayatii nya I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 7:30 pm by dj_joe

» cibai da tua still mengatall kuang ajar hahaha jum merapu jum
bila kita hayatii nya I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 7:24 pm by dj_joe

» YUIKO(AIN)<<TOPIC KHAS UNTK BELIAU
bila kita hayatii nya I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 7:23 pm by dj_joe

» menghidupkan balik forum sembangdesa
bila kita hayatii nya I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 4:40 am by dj_joe

» AKU BENGANG NAN JOE JAMBUL
bila kita hayatii nya I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 4:38 am by dj_joe

» HAHAHA .. BELOT !!
bila kita hayatii nya I_icon_minitimeSat Mar 27, 2010 9:01 am by purple

» i don belive about chat box "love" again..
bila kita hayatii nya I_icon_minitimeSat Mar 20, 2010 2:30 pm by x_jahat

» saper rindu kat seseorang lepas kat sini
bila kita hayatii nya I_icon_minitimeSat Mar 20, 2010 2:22 pm by x_jahat

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum
Affiliates
free forum

December 2019
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
CalendarCalendar

Share
 

 bila kita hayatii nya

Go down 
AuthorMessage
halola2fix



Posts : 11
Join date : 30/10/2009

bila kita hayatii nya Empty
PostSubject: bila kita hayatii nya   bila kita hayatii nya I_icon_minitimeFri Oct 30, 2009 8:53 am

Dalam ku merenung kenangan masa silam
Cuba memahami apa sebenar terjadi
Mungkinkah salah ku atau bisik kamu
Hingga cinta kita tetap rusak
Bilaku ungkap kan engaku lah segala
Namun pada mu itu semuanya tiada bermakna
Apakah maksud mu masihkah kau ragu
Nilai cinta ku pada mu tiada batas nya

Kini ku sedari perasaan hati
Tanpa engaku di sisi tiada makna ku begini
Ini kah balasan di atas keikhlasan hingaa diri ini Disingkirkan
Mengapa aku di sini masih menanti dan menyayangi
Walau hati di sakiti tidak terlintas untuk membenci
Kini baru ku sedari atas hendak iman diri
Segala janji janji kau mungkiri
Biarlah aku disini mengubati luka d hati
Setia aku di sini menanti dan terus menanti
Walau apa pun dugaan akan tetap ku harungi
Sehingga nadi ku terhenti

Penah ku ungkapkan engakau lah segala
Namun pada mu itu semuanya tiada bermakna
Apakah maksud mu masihkah kau ragu
Nilai cinta pada mu tiada batas nya
Back to top Go down
purple

purple

Posts : 184
Join date : 30/10/2009
Age : 25
Location : iN LosT~

bila kita hayatii nya Empty
PostSubject: purple said..huhu   bila kita hayatii nya I_icon_minitimeFri Oct 30, 2009 9:01 am

hebat ayat mu itu...bwat ku rse cdey..sob..sob..
Back to top Go down
dj_joe
Admin
dj_joe

Posts : 162
Join date : 30/10/2009
Age : 25
Location : kemaman,terengganu

bila kita hayatii nya Empty
PostSubject: mane ciplak   bila kita hayatii nya I_icon_minitimeFri Oct 30, 2009 6:49 pm

mane ko ciplak lola wakkaka best semacam je ciplak kt giant ke xajak aq pown eh
Back to top Go down
http://sembangdesa.forumms.net
Sheyha

Sheyha

Posts : 25
Join date : 30/10/2009
Location : Singapore

bila kita hayatii nya Empty
PostSubject: Tiada yang Kekal   bila kita hayatii nya I_icon_minitimeFri Oct 30, 2009 10:33 pm

sedih yer ..... jangan susah hati sangat..nanti badan merana....
yang pergi tu biar lah pergi....cinta tak pernah kekal jika kerana nafsu
cinta dan kasih syg yang setia tidak seperti nye membawa kepada
jinjang pelamin dan tidak harus di possess ... belajar utk *let go* dan
kamu tidak akan sedih.....pasti ada yg lebih baik dari apa yang kamu hilang...
Back to top Go down
dj_joe
Admin
dj_joe

Posts : 162
Join date : 30/10/2009
Age : 25
Location : kemaman,terengganu

bila kita hayatii nya Empty
PostSubject: lalal   bila kita hayatii nya I_icon_minitimeSat Oct 31, 2009 12:28 am

da reply r hahaha
buat r tajuk power agi Evil or Very Mad
Back to top Go down
http://sembangdesa.forumms.net
Sponsored content




bila kita hayatii nya Empty
PostSubject: Re: bila kita hayatii nya   bila kita hayatii nya I_icon_minitime

Back to top Go down
 
bila kita hayatii nya
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
sembang_desa forum :: Your first category :: my forum-
Jump to: