forum untuk berkongsi ilmu pengetahuan anda hehe
 
HomePortalGallerySearchRegisterLog inchatting2 jom
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» sherah nk bgtahu.. kalau danny bace ok..
x jahat dah pindah dari felda tersang ke felda jengka I_icon_minitimeMon Apr 26, 2010 7:11 am by shaherah_ira

» kepade semua
x jahat dah pindah dari felda tersang ke felda jengka I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 7:30 pm by dj_joe

» cibai da tua still mengatall kuang ajar hahaha jum merapu jum
x jahat dah pindah dari felda tersang ke felda jengka I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 7:24 pm by dj_joe

» YUIKO(AIN)<<TOPIC KHAS UNTK BELIAU
x jahat dah pindah dari felda tersang ke felda jengka I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 7:23 pm by dj_joe

» menghidupkan balik forum sembangdesa
x jahat dah pindah dari felda tersang ke felda jengka I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 4:40 am by dj_joe

» AKU BENGANG NAN JOE JAMBUL
x jahat dah pindah dari felda tersang ke felda jengka I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 4:38 am by dj_joe

» HAHAHA .. BELOT !!
x jahat dah pindah dari felda tersang ke felda jengka I_icon_minitimeSat Mar 27, 2010 9:01 am by purple

» i don belive about chat box "love" again..
x jahat dah pindah dari felda tersang ke felda jengka I_icon_minitimeSat Mar 20, 2010 2:30 pm by x_jahat

» saper rindu kat seseorang lepas kat sini
x jahat dah pindah dari felda tersang ke felda jengka I_icon_minitimeSat Mar 20, 2010 2:22 pm by x_jahat

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum
Affiliates
free forum

December 2019
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
CalendarCalendar

Share
 

 x jahat dah pindah dari felda tersang ke felda jengka

Go down 
AuthorMessage
ahmadrizal



Posts : 10
Join date : 15/01/2010

x jahat dah pindah dari felda tersang ke felda jengka Empty
PostSubject: x jahat dah pindah dari felda tersang ke felda jengka   x jahat dah pindah dari felda tersang ke felda jengka I_icon_minitimeFri Jan 15, 2010 9:45 pm

hari ni 16 january 2010. aku sedih kerana sepender yg aku pinjam kat library hilang
so aku kene bayar duit cagaran sebanyak 12.50...
xpe2 spender tu aku rase aku pinjamkan kat joe..
joe pulangkan la ..
xberkat spender curi ..
baru je nak tukar2 spender ngan awek kaco tol ...
Back to top Go down
dj_joe
Admin
dj_joe

Posts : 162
Join date : 30/10/2009
Age : 25
Location : kemaman,terengganu

x jahat dah pindah dari felda tersang ke felda jengka Empty
PostSubject: hahah   x jahat dah pindah dari felda tersang ke felda jengka I_icon_minitimeFri Jan 15, 2010 9:47 pm

ape baran felda hahah
maju2 xjahat
hope jumpa awek matleh kt sana hahaha
Back to top Go down
http://sembangdesa.forumms.net
purple

purple

Posts : 184
Join date : 30/10/2009
Age : 25
Location : iN LosT~

x jahat dah pindah dari felda tersang ke felda jengka Empty
PostSubject: Re: x jahat dah pindah dari felda tersang ke felda jengka   x jahat dah pindah dari felda tersang ke felda jengka I_icon_minitimeFri Jan 15, 2010 10:37 pm

ahmadrizal wrote:
hari ni 16 january 2010. aku sedih kerana meratapi pemergian seorang kawan yang bernama aimal atau dikenali sbg xjahat. dia dah pindah ke jengka..
dialah kawan aku yg paling baik dan best...
kami slalu lepak bersama2 kat umah dia..
tp hari ni dia dah tinggalkan aku..
harap xjahat kt jengka x lupakan aku k..

bro elex la~
sabar2~

munkin dye dtg balik tu Very Happy
Back to top Go down
dj_joe
Admin
dj_joe

Posts : 162
Join date : 30/10/2009
Age : 25
Location : kemaman,terengganu

x jahat dah pindah dari felda tersang ke felda jengka Empty
PostSubject: haha btol2   x jahat dah pindah dari felda tersang ke felda jengka I_icon_minitimeMon Jan 18, 2010 3:03 am

patah tumbuh hilang berganti punya mne r taw dtg awek kemaman kt sklh ko nanti haha
jdi kwan bru ko nk x?
hehehe
xper kasi ayat pedas2 skit die xmsuk gk forum ni hahhaa
slamat aq kasi ayat best2
felda tu kt mne ek?
kt sumatra barat ke?
haha Razz Razz Razz ntah2 line fone pown xde sian2
xper2
guna la digi nanti rabbit rabbit
Back to top Go down
http://sembangdesa.forumms.net
purple

purple

Posts : 184
Join date : 30/10/2009
Age : 25
Location : iN LosT~

x jahat dah pindah dari felda tersang ke felda jengka Empty
PostSubject: Re: x jahat dah pindah dari felda tersang ke felda jengka   x jahat dah pindah dari felda tersang ke felda jengka I_icon_minitimeMon Jan 18, 2010 4:11 am

dj_joe wrote:
patah tumbuh hilang berganti punya mne r taw dtg awek kemaman kt sklh ko nanti haha
jdi kwan bru ko nk x?
hehehe
xper kasi ayat pedas2 skit die xmsuk gk forum ni hahhaa
slamat aq kasi ayat best2
felda tu kt mne ek?
kt sumatra barat ke?
haha Razz Razz Razz ntah2 line fone pown xde sian2
xper2
guna la digi nanti rabbit rabbit

haha sumatra barat?
bukan ke kat pahang?
Back to top Go down
dj_joe
Admin
dj_joe

Posts : 162
Join date : 30/10/2009
Age : 25
Location : kemaman,terengganu

x jahat dah pindah dari felda tersang ke felda jengka Empty
PostSubject: la yeke   x jahat dah pindah dari felda tersang ke felda jengka I_icon_minitimeMon Jan 18, 2010 4:20 am

bru thu haha
wow nanti die msuk futsal felda r hahaha
gaya lebih wokkkk
ramai awek kejar nanti
Back to top Go down
http://sembangdesa.forumms.net
purple

purple

Posts : 184
Join date : 30/10/2009
Age : 25
Location : iN LosT~

x jahat dah pindah dari felda tersang ke felda jengka Empty
PostSubject: Re: x jahat dah pindah dari felda tersang ke felda jengka   x jahat dah pindah dari felda tersang ke felda jengka I_icon_minitimeTue Jan 19, 2010 5:05 am

dj_joe wrote:
bru thu haha
wow nanti die msuk futsal felda r hahaha
gaya lebih wokkkk
ramai awek kejar nanti

haha xjahat nanti bagi2 la no pmpuan sekor k haha

xjahat nanti kan femes tongue
Back to top Go down
dj_joe
Admin
dj_joe

Posts : 162
Join date : 30/10/2009
Age : 25
Location : kemaman,terengganu

x jahat dah pindah dari felda tersang ke felda jengka Empty
PostSubject: haha   x jahat dah pindah dari felda tersang ke felda jengka I_icon_minitimeWed Jan 20, 2010 4:40 am

no awek?
wkakaka pepel
die kedekut kot
ahah pepel try r mintak
joe xde masa layan awek laen
haha
setia ni untung spe wat suami hehe
Back to top Go down
http://sembangdesa.forumms.net
Sponsored content




x jahat dah pindah dari felda tersang ke felda jengka Empty
PostSubject: Re: x jahat dah pindah dari felda tersang ke felda jengka   x jahat dah pindah dari felda tersang ke felda jengka I_icon_minitime

Back to top Go down
 
x jahat dah pindah dari felda tersang ke felda jengka
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
sembang_desa forum :: Your first category :: my forum-
Jump to: