forum untuk berkongsi ilmu pengetahuan anda hehe
 
HomePortalGallerySearchRegisterLog inchatting2 jom
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» sherah nk bgtahu.. kalau danny bace ok..
saper rindu kat seseorang lepas kat sini - Page 2 I_icon_minitimeMon Apr 26, 2010 7:11 am by shaherah_ira

» kepade semua
saper rindu kat seseorang lepas kat sini - Page 2 I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 7:30 pm by dj_joe

» cibai da tua still mengatall kuang ajar hahaha jum merapu jum
saper rindu kat seseorang lepas kat sini - Page 2 I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 7:24 pm by dj_joe

» YUIKO(AIN)<<TOPIC KHAS UNTK BELIAU
saper rindu kat seseorang lepas kat sini - Page 2 I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 7:23 pm by dj_joe

» menghidupkan balik forum sembangdesa
saper rindu kat seseorang lepas kat sini - Page 2 I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 4:40 am by dj_joe

» AKU BENGANG NAN JOE JAMBUL
saper rindu kat seseorang lepas kat sini - Page 2 I_icon_minitimeThu Apr 22, 2010 4:38 am by dj_joe

» HAHAHA .. BELOT !!
saper rindu kat seseorang lepas kat sini - Page 2 I_icon_minitimeSat Mar 27, 2010 9:01 am by purple

» i don belive about chat box "love" again..
saper rindu kat seseorang lepas kat sini - Page 2 I_icon_minitimeSat Mar 20, 2010 2:30 pm by x_jahat

» saper rindu kat seseorang lepas kat sini
saper rindu kat seseorang lepas kat sini - Page 2 I_icon_minitimeSat Mar 20, 2010 2:22 pm by x_jahat

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum
Affiliates
free forum

December 2019
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
CalendarCalendar

Share
 

 saper rindu kat seseorang lepas kat sini

Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
purple

purple

Posts : 184
Join date : 30/10/2009
Age : 25
Location : iN LosT~

saper rindu kat seseorang lepas kat sini - Page 2 Empty
PostSubject: Re: saper rindu kat seseorang lepas kat sini   saper rindu kat seseorang lepas kat sini - Page 2 I_icon_minitimeThu Jan 21, 2010 7:49 am

dj_joe wrote:
kt cb laen?
spe ek
rse nya semua dh xon kot
zx je la kot ade kt myfm

xkan zx sorg je? O_O'

nayla..lola(ade kat ms)..ewan?

xkan xde kot ?
Back to top Go down
dj_joe
Admin
dj_joe

Posts : 162
Join date : 30/10/2009
Age : 25
Location : kemaman,terengganu

saper rindu kat seseorang lepas kat sini - Page 2 Empty
PostSubject: haha   saper rindu kat seseorang lepas kat sini - Page 2 I_icon_minitimeTue Jan 26, 2010 6:58 am

xthu r
ewan tu die busy kot sklh kn
biase r bdk2
wkakaka cam bajet tua je kite ni
nayla ikut zx
payah dh
jauh dh sesat
lola ade on kot tpi reset ip
Back to top Go down
http://sembangdesa.forumms.net
hackimi

hackimi

Posts : 28
Join date : 01/11/2009

saper rindu kat seseorang lepas kat sini - Page 2 Empty
PostSubject: Re: saper rindu kat seseorang lepas kat sini   saper rindu kat seseorang lepas kat sini - Page 2 I_icon_minitimeSat Mar 13, 2010 4:01 pm

dj_joe wrote:
xthu r
ewan tu die busy kot sklh kn
biase r bdk2
wkakaka cam bajet tua je kite ni
nayla ikut zx
payah dh
jauh dh sesat
lola ade on kot tpi reset ip

wkakkakaakkaa jauh dah sesat cheers
Back to top Go down
izz

izz

Posts : 5
Join date : 27/11/2009

saper rindu kat seseorang lepas kat sini - Page 2 Empty
PostSubject: Re: saper rindu kat seseorang lepas kat sini   saper rindu kat seseorang lepas kat sini - Page 2 I_icon_minitimeMon Mar 15, 2010 4:28 am

Sad izz rindu die~
tpi die rindu izz ker?
hmm Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Back to top Go down
purple

purple

Posts : 184
Join date : 30/10/2009
Age : 25
Location : iN LosT~

saper rindu kat seseorang lepas kat sini - Page 2 Empty
PostSubject: Re: saper rindu kat seseorang lepas kat sini   saper rindu kat seseorang lepas kat sini - Page 2 I_icon_minitimeMon Mar 15, 2010 5:46 am

izz wrote:
Sad izz rindu die~
tpi die rindu izz ker?
hmm Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad


adeehh izz !

kalau ye pun ganti la ayat "die" dgn nama org tu ! tongue
haha !
Back to top Go down
izz

izz

Posts : 5
Join date : 27/11/2009

saper rindu kat seseorang lepas kat sini - Page 2 Empty
PostSubject: Re: saper rindu kat seseorang lepas kat sini   saper rindu kat seseorang lepas kat sini - Page 2 I_icon_minitimeWed Mar 17, 2010 2:23 am

No xnkla pepel~
saperla izz bg die Sad
Back to top Go down
purple

purple

Posts : 184
Join date : 30/10/2009
Age : 25
Location : iN LosT~

saper rindu kat seseorang lepas kat sini - Page 2 Empty
PostSubject: Re: saper rindu kat seseorang lepas kat sini   saper rindu kat seseorang lepas kat sini - Page 2 I_icon_minitimeWed Mar 17, 2010 2:24 am

izz wrote:
No xnkla pepel~
saperla izz bg die Sad

KAH KAH KAH XD

test la dlu tongue

jgn jadi cam pepel sudaa tongue
Back to top Go down
x_jahat

x_jahat

Posts : 83
Join date : 30/10/2009
Age : 87
Location : broadway

saper rindu kat seseorang lepas kat sini - Page 2 Empty
PostSubject: Re: saper rindu kat seseorang lepas kat sini   saper rindu kat seseorang lepas kat sini - Page 2 I_icon_minitimeSat Mar 20, 2010 2:22 pm

aku rindu sume dak lame sd ..
sorg2 dah brubah ..
last2 x pasal2 aku berubah skali ..
tros terang cakap sd dah x mcm dulu ..
dah x mesra ..
xbest ..
yg benci aku pon makin ramai .. hahahaha ...

sebelom sd hancor aku angkat kaki bla dulu ..
ikot wander zx nayla lola (sume yg menghilang) ..

ape2 hal aku support joe ..
tros usha ko joe ..

hahaha xpe xsempat jd main oner ag aku dah bla ..
kuikuikui ..

aku ushar dr jauh je sd ..
salam
Back to top Go down
Sponsored content




saper rindu kat seseorang lepas kat sini - Page 2 Empty
PostSubject: Re: saper rindu kat seseorang lepas kat sini   saper rindu kat seseorang lepas kat sini - Page 2 I_icon_minitime

Back to top Go down
 
saper rindu kat seseorang lepas kat sini
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
sembang_desa forum :: Your first category :: my forum-
Jump to: